CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 12, 2009

tatau tajuk ape.. byk sgt...

nak crite pasal hari sebelom aku balik ke n9.. aku demam ari sabtu yang lepas.. deman teruk jgk la.. sampai lembik pada hr jumaat tu(malam)... mungkin dmm nih saje je kot.. sbb tau sinchan nk mai kot... hahhaahha
sinchan nih mmg dah nk datang.. nasib baik dia jadi datang... dia la yg drive my car... tq luv... u dah banyak sgt tolong i... huhhu... thanks damn much!!
tapi, yang peliknye, sampai je umah mlm tu, dan dan elok dmm... tinggal selsema aje... huhuhu

aliff irsyad a.k.a sinchan

after anta sinchan kat umah apis, kpala aku dah mula weng balik... mungkin kesan ubat dah abis... aku khayal je bawak kreta... tetibe, "KEBOM!!"
alamak!! aku dah terlangga kon la plak... kon depan bp mall...
nasib baik kreta tak de ape2... kon tu je yg terpelanting dgn jauh nye...
haih!! alhamdulillah tak de ape2....

before balik, tayar pancit la pulak... stress aku dibuatnye...
kena paku la.. ape lg...

apekah itu? eheehe


hari nih byk keje... pelan bergulung2 tak siap lg... 15hb nih nak submit...

tapi kan, knapa aku kena wat sorang?? kenapa diorang tu leh main game sambil isap rokok??

aku tak paham la... adekah aku dibuli??
ni la pelan aku kena buat..

aku kena completekan...


3 comments:

nuRRis said...

alamak.. tp kenapa gambar terbuat besar plak nih??? aiyohh!!

janajeny said...

macam sibuk je tyme training nie..
hermmmmm..
kene buat plan ke?
sorang2?

nuRRis said...
This comment has been removed by the author.