CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 28, 2008

innershine???

rabun?? mengapekah mata boleh jadi rabun??
rajin stadi kah??
tak mungkin,,, ekkeekekek

disebabkan terpengaruh oleh diana daniel,
aku pon beli la innershine....
tatau la sejauh mane keberkesanannye,,, ehhe.. ;))





terima kaseh kat shikin (my rumet) sebab blanja coklat ni,,,,,
dia g langkawi minggu lepas,,,
tu yang borong tu,,,

Sunday, August 24, 2008

evil look

ini budak sangatlah nakal matenye.... ehehehe


video

Saturday, August 23, 2008

cuTi + dAte???



ngeh3,,, syok gle cuti mid sem kali ni,,, sbbnye, kami kua 3 hari berturut2,,, huahuahua....



1st day

aku turun kl (serdang) sbb kami rancang nk g mines,,,


candid kah ini??



sinchan blanja mkn pizza hut!!! sdapnye!!! thanks dear,,,



ini sinchan



sebelom g mkn, dia blikan cincin ni ha,,, simple, but i like,,,
dulu aku dah blikan utk dia,,, skrg ni dia bg aku plak,,, eheheh...



lps makan,,, g tgk wayang,,, cite susuk!!!
then, g jalan2 kat lua mines tu,,,,
ingt nk g naik kapal tu,, tp mahal sgt la pulak,,,
tak pe,,, lain kali ada budget kami mesti naik jugak!!!! huhuhu



singgah ulu bendul makan burger ijan yg best sgt tu n air jagong




2nd day

g jusco seremban two

sinchan ni dh pandai candid tau!!!!
asik snap je keje dia...
ada jgk dia suruh blakon,,, huhuhuh


kami g jusco semata2 nk hang out together n beli big apple donat!!! sdpnye!!!


3rd day

kami g ulu bendul je... jumpe kejap je sbb jaket dia tertinggal kat dalam keretaku,,, uhuhuhu





Friday, August 15, 2008

piNdah lagi,,,

masuk kali nih,, dah 2 kali aku pindah tau,,,, aduh,,, penat sunggoh,,,,
bile kena tendang asrama,,, pindah kat umah kak min (kazen),,,, bile wat rayuan,tetibe dpt plak,,, ape tunggu lagik,,, pindah kondo aku smule la....


*thanks to kak min sbb bg tompang umah kejap (3 bln jgk la,,,)


*thanks sbb:

- bg mkn free
- bg guna umah mcm umah sendiri tanpa baya sewa

- bg marah bibik (eheheh,,,tp aku tak marah bibik la...sian dia,,,)
- bg guna perkakas dlm umah (tv, astro, smuela,,,)
- bg peluang utk menyayangi anak2 akak... fatin n farah,,,



*selepas pindah:


- rindu nk main dgn atin n farah
- xdpt tgk tv dah... (ezora,,,)
- sewa asrama mahal!!!! ahahahahha


ni la kondo aku,,, cantik n selesa gile,,, tu yg tido je tu,,, eheheheh



left: farah
right: fatin



Sunday, August 10, 2008

syok gile g JB,,,

actually, my sinchan dtg batu pahat,,, happy la sesangat,,,, :)
kami g jalan kat city square walaupon kami tatau jalan ke sana... kami redah je,,, at last jumpe gak,,, ni la gamba2 kami di sana,,,



candid kah??




mintak bulu kening skit,,,,




tertekan kamera,,, kami sdg "gadoh"




suke lantai dia,,, cantik sangat,,, paksa sinchan amik gmba nih jugak,, kesian dia kene ikot karenah saye,,, mintak maaf la ye sinchan,,,,




kami kat jambatan yang menghubungkan city square dgn bngunan ape tah name dia,,,




sinchan,,,





kami g BP mall dulu sbb dia tak penah dtg situ lagi,,,




gi makan kat oldtown b4 g CS,,,




drive sejam lebih,,, br la sampai sana,,,, bestnyeeee!!!!







mcm yakuza kan?? *curik jeket sinchan*






dalam CS... jalan2 cuti mata,,,



sekian,,, tp syok gile g jalan2,,, uhhu,,,