CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 30, 2008

tErinGat mA$a2 yG sWeeT (sWeeT ke?)

1. vI$it kUchiNg
yG paLinG sYok $kali oF coZ la mA$a g kUchinG la$t yEar(sbB naEk kaPal tEbang),,, bEst sGt g sAna sbB pEmanDu pElanCong taU jaLan,,,tu yG sYok jaLan tu,,,aCtly kaMi sBlum ni taK peNah pOn raPat,,,eVen sHe is mY 'niEce', tp kAmi tAkla sErapat mAna pOn,,,ju$t keNal je,,,tp jaRang bErcakAp(munGkin x pEnah koT?) hehe... tHen, maKcik suRuh g kUchiNg jGk sbB nAdia g sAna,,,sbB kaLu g sndRi nnTi taTau jaLan,,,nAdia ni dAh eXpeRt jaLan d sAna,,,muLa2 tu mCm sEgan gaK la,,,tP aKu ni bIa$a la,,,pAkai rEdah je,,,haSil dr g kUchiNg,,, kaMi dAh jaDi sEmakiN rApaT,,,oKeyla thAn bEfore...heheh,,2. gRoomiNg tiMe!!!
ahha!!! ni aKu sUka,,,wAlaupoN tAk rEti gAk,,,taPi tAk sAlah kalU mEncuBa kan kan kan?? syok la mAin mEkap2 niH.... mA$a tu kAmi wAt sUme pRojek cEpat2,,, sAmpai tAk tDo 2 mAlam kOt,,,itAM maTa akU... paS jE aBis suMe kEje,,, kAmi tiDo dlu la pTg tu,,, mAlamnyE!!!!! hahaha... sUke2!!! kAmi mEmbeDal meKap2!!! hahaha... fiZa n paNdai meKap2 ni,,,jaDi diA la yG mEkapkAn kaMi,,,hehehe,,,pAstu,,,kaMi plAk "tEnyeh" muKa diA,,,noT tOo bAd la,,, kaLu koRg bAca baLik bLog aku niH pasTi tErinGat mAsa tu pNye la,,,

3. hOliDay d cAmeroN hiGhlanD!!!!
ha,,,, kAmi 1 fAmily g caMeron laSt yEar koT...tAk inGat daH,,, tp aBg je tAkde sbB dia tAk dPt cuTi,,,kAmi sEbenaRnye g kEnduri kAt lUmut,,,sEpupu akU kaHwin,,,pa$tu aLang2 siNggAh la cAmeroN,,fuLlamak,,,gEmbirA bTol kamI 3 bEradik,,, maK pOn apE kUranGnye,,, heheehhe,,, kAmi bLi mAcaM2 d sAna,,,tAk sAngka plAk sEsejUk itu...d sEbabkAn akU ni aLah sKit kEpada sEjuk, bApak bElikan sWeateR,,,kire aDe gaK la bEnda kEnanGan daRi saNa...kAmi g laDang tEh,,, laDang sTraubEry,,,pAsar mAlam kaT tAnah rAta,,,mcm2 lAgi la tEmpat kaMi g,,,yG pentIng sEronoK,,,kiTe enJoy!!!kAmi bErmaLam d viLLa dAhliA,,,Ok taW tmPat tu,,,sElesa sGt2,,,hArga Pon oKey!ni anTara gmBa2 kaMi,,,

4. air tErjun cHamaNg, bEntonG pAhang
ni pLak aKtiviti kElaB peMadaM,,, aKtivIti dIA pEh,,, kAlu iKotkaN mmG taK LaraT la...pAnjat gUnu/ng tu yG pEnat gLe tu,,, tp, bLe dAh sAmPai kaT atA$ $ana tu,,lAwa giLe pEmandanGan,,,mmg caNtik,,,aIr diA sEjuk ,,,tP laJU,,,saMpai aDe yG LeMas la,,, ha!! yG leMa$ tu jGn taK nGaku eh bLe baCa bLog aKu ni... yG bE$tnye,,,rAmai gLe saKet pErot sBb miNum aiR suNgai,,,maNa taKnye,,,aIr tu LeBih2 oRg mAnDi kaT atAs tu,,,aRiz jGn taK nGaku kEne cIRIt ye,,,kO la oRg pErtaMa yg kEne wAbak ni,,,hahaha,,,,


5. sErembAn 2 ciTy pArk
ehhe!! tEmpaT ni kAt aRea sEreMban je,,,mmG dEkAt la dGn rUmah kiTorg,,, sAje jE baWak fArah ni jAlan2,,,aRin tAk de sBb diA g tUisyEn (nK spM la d kAtaKan,,) kaT tEmpaT ni sEsUai la uTk bEriadAh,,,joGing ke,,,daTing pOn lEh,,,ehhe!!!kAt sIni kOlam iKan sEbeNarnye,,,bLeh bG iKan mAkan!!!tAbuR je aPe2(tp kEne sEnyap2 la kaLu tAmau bEli maKanaN kHa$ uTk iKan),,,mCm2 iKan adE,,,bEsa2,,,kUra2 poN adE,,,maRilah g sANa,, heehhe


sTakaT ni jE dlu,,,tGh bz la,,nnTi2 akU upDate lg... da~~

Friday, March 28, 2008

mAin2 d laB aLam,,hik3,,,


kesengetan otak d kalangan kami


kekejaman n keganasan d UTHM



gaban yg sopan

sEmenTara tnGu mAsa 1 jam uTk rEsult,, kAmi tAk kua g mAkan poN...kaMi bErgamBar sAkan!!! hahahahah,,,,tAkde kEje cari kEje,,,

Monday, March 24, 2008

tEst2 yG mEmbEratkan,,,


22 mac 08 - environment,,, "tn hj,,kami rindu tn hj...PM Tarmizi ari2 wat kuiz la,,,hehehe"

25 mac 08 - traffic ,,, "aduh en Raqib,,, sy tak berape nk paham la,,,uwa!!!"

27 mac 08 - building ,,, "en syed,,,en aja laju bebenor,,,sy tak sempat nk phm,,,uhhu,,,lembap!!"

28 mac 08 - engineering n socity... "ha,,,ni satu lg subjek menghapal,,,etik la,, ape tah,,,"

2 april 08 - design!!! "en bangpri,,,gue nggak phm lo...mencoba tuk memahami,,,tp nggak phm bahasa indonesianya,,,tak serupa mcm dlm tv pon bahasa nya,,,"

5 april 08 - hydrology "Dr Dwi thahjanto,,,aduh,,,indonesia lg,,, tp bolela,,,"

dah,,,tu je la test...ape la nasib aku utk test2 ni??
bape la gpa sem ni,,,mcm turun lg je...oh tidak!!!!!!

Sunday, March 23, 2008

te$t aLam

mAk aIH!!!! siKit pUnyE sUsaH sOalan...
sEbenArnye sOlan tu oKey koT,,,tp aKu ni je yG tAk bLaja...
meNyesal nih,,, (ye la tu,,,,)

sY sYg diA,,,


fatihah


nK taW sApe oRg tu?? naMa dia fAtin *oT**!!! n tEha k***K!!! n yG tErbaRu niH aDalah nEw bOrn,FaRah,,,tP ni baRu lG,,,jD bLom adE gElaraN laGI,,,heheHE...

dUa oRg sEpet ni mMg sY sYg meReka... yG paKai tOpeng tu La fAtin,,anaK bUah sAye,,yG sEpet soRg lg tU naMa dia fAtihAh,,sEpuPu saYe yG paLing kEcik,,,, fAtin n fAtiHah ni rUpe diA seAkan-aKan sAma,,nAma pOn lEbih kuRang jeR,,,tApi rEalitinYe, fAtihAh aDalaH maKcik kEpadA fAtin,,,hahah,,,mAkcik fAtin lEbih tUa sEtahUn je dR fAtin,,,heheheh

Friday, March 21, 2008

lauGh oF kid$

sYok kaN tgK diA kEtawA,,,, video

viDeo yG be$h

kan best kalu mcm ni,,,,,bile la aku nk dpt mms mcm ni??? hahahahah
video

g jAlan laGi!!!






















kAmi g jAlaN2 laGi,,,suKe2!!!! yEla,,,sLAlunYe tERperap jE kAt bILik ni,,,,
aRini kAmi g mKn kt kEdai piNanG sEbatanG,,,eWAh!!! syoK gAk la,,,
kAk jAJa sYok gILe sbB dPt aiR jUs tEmbiKai yG beSar giLe,,,,bErbeZa bTol dGn gEla$ aKU,,,hEhe,,,

paStu g ****aRd g bLi aDiah uTk ariN,,,wAlaupon mUrah je, tP peNoh maKne,,,,
mIntak mAAf la aRin,,, kaKak kaMu ni daH pOKai,,,
nnti aKu kayA aKu bAnje meWah sKet ye,,,aDik jGn jELes dGN kakLanG plaK ye,,,,
aDiaH adIK anGah dAH bG masA UPSR arITU kaN,,,,ni KaklANg plAK ye,,,

Thursday, March 20, 2008

dA tWins bEsdaY


sEmalaM bEsdaY kWn aKu,,,tP, bLom aDe kEseMpaTan mAsa lG nK bG diA aDiah ni,,, sorry yE...
nnTi kalaU aDe maSe,,,aKu dTg aPartmEnt kO yE.... uHHu,,,

aKu dh bLi dH aDiah tUk ko,,,nI buKtiNye,,,ha,,,
tP dLm koTak la,,,, mANe leH bGtau i$i dia,,,nnTI x $eprAi$,,,
nEnenG,,,,

Wednesday, March 19, 2008

nEw bORn!!!!


wElcOMe to oUr fAMily rAja fARah fArZana,,,mCm fArAh fAUzaNa la pULak,,,tP bPk diA nK nAMa mCm tU nK bUat Mcm mAna,,, btOl tAK????

nAMa tu tAK pEntiNG,, yG pEntinG skRG ni aKU nK g tGk aNak bUah aKu tU,,,
wALauPon sHe is NOt diRectLy rELateD tO mE,,,bUt i rEallY luRve tWO of tHem,,,mMmuWahhh!!!!

gMbaR tu gRab fRom mY kaZen,,,soRRy yE pUtet!! aKu gRab dR fRensTer ko,,,
gMbaR tU meNgisaHkaN sEoraNg kaKak yG bErnaMa fAtin tElaH meRampaS hAdiaH aDiknYe yG baRu lAhiR,,,, atIn,baGilah Baju tU kAt aDik,,, nnTi ciWeeN bElikan aTIn baJU lain,,
iNa bElikaN bAju tu uTk bAby,,,

hAih,,,pAsni kAlu nAk bElikAn aPe2,,,meSti kENe bELi dUa,,,Macam-mAcaM la aTin ni,,,
tAK saBar2 nAk baLIk tGk baBy,,,

oH ya,,, bElom tErlEwat nK wIsh cOngRatulAtion to mY kaZen, faRouk n hIs wiFe, yASmin,,,

g jaLAn2 wiF mY eX-rUmeT



tEtibe jE kAmi rAse nK g jAlaN2 sAmA2,,,,nk taU kAmi g Mana?? kaMi g tGk dUgoNg..eh!! dugoNG pLak,,,duYuNg!!! taK aBis2 sEBut duGOng dR dLM kEta lg,,hAHa,,suKenYE sBB dPt g JAlan2...yey!!!!
pEh,,,,si Mya kAriN bErenANg mcm iKan beTol2,,,hEbat giLe,,,,kAgum lA aKu nEngOknyE...
cErite tu OkEy la,,,tAK la boSan sgt POn,,, aDe gaK la lAwaK diA yG wt aKU geLAK,,,tERhibuR juGe la hAtiKU yG gunDah guLAna ni..huhuhuhu,,,

pasTu,,,hAti kAmi taMau baLIk laGI,,, tAk tAhulAh mENgaPe...Kami poN g la lEPak kaT 25jaM yG lUas tERbentanG tu,,,mAkan la APe yG adE kAT saNa,,,
yG Bestnye mY eX-rUMet baNje mAkan,,, thANks kak Jaja,,,syG kaMU,,,hahahahah

kol 11++ kAMi pOn puLanG sMUle kE uthM ni,,,,mmmm... :'( soB2,,,

Sunday, March 16, 2008

mAcaM maCam.,,, hAih....


b4 dat, i want to laugh first,,, HAHAHAHAHAHAH,,,,ADEH,,,,

bknNye apE,,,gElak sBB baCa ayaT yG tMpal kat uBat "panadol" tu,,,
tuLis ape taU tak?? mKn 3 kaLi seHari,,,tu ok laGi,,,
yG tak bLeh bLah tu,,, tuliS mAkan saTu biJi sEteNgah,,,
hahahahah,,,gElak aKu bAca... aDe plAK seTenGah tu,,,haih,,,,

yG bEstnYe, nURse tu Pon nEk heRan bILa Dia teRangKan beRaPA bIji nK mkN,,,
aT last, dIA poN kEtawa,,,aKu yg dR tD seNgeh2 je POn saMa keTawa Dgn dia,,,
pUas Plak akU nK bElaH uBat tu,,,, uhhuuu

Friday, March 14, 2008

pU$at kEsihAtaN U






sEmalaM akU g la Pku,,,sBbkan kReta aKu jaUH, kak Ni$anYn yg baEk hatI tu piNjamkan akU moTo kriSS dia,,,apE lg,,mErempiTlah aKu ke PKU..

alaMak!!! kaD maTrik luPe bWk la puLak,,, aDus,,,aku Pon kuAkan ic,,,naSib baEk vaLid,,
paStu naMa aku naEk,,,

then daPatlah uBat2 yg bYk tu,,,sBnanye akU dH ada dh uBat2 tu,,,tuJuan akU g kLeneT tu sBB nK antioBioTiK EES je,,,hehehhe,,,maKin bErtAmbAh lAh AkU pnyE stOk pAnAdOl,,,ngeh3,,,,

tak sEhat!!!

semalam,,, semalam punye semalam n hari ni aku tak sehat la...

derita aku menanggung,,,
harap esok demam dah kebah...

yg paling tak bleh bla skali, i'm attacked by **h*a again!!! damn it!!!
tp masih undercontrol la,,, alhamdulillah mlm ni dh okey skit la,,,
better la dr siang td,,,

lps diskas2 kat umah huda,,,kami g mkn kat kedai mamak tu,,,ok jgk la nasi pataya dia,,, kire boleh la telan,,,

smpai2 je bilik, dgr announcement soh turun dgr ceramah pe tah,,,
jawapan nye,,, sampaikan salam la,,(waalaikumussalam,,,)
hahah,,,aku tak g pon!! huhu