CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, March 30, 2008

tErinGat mA$a2 yG sWeeT (sWeeT ke?)

1. vI$it kUchiNg
yG paLinG sYok $kali oF coZ la mA$a g kUchinG la$t yEar(sbB naEk kaPal tEbang),,, bEst sGt g sAna sbB pEmanDu pElanCong taU jaLan,,,tu yG sYok jaLan tu,,,aCtly kaMi sBlum ni taK peNah pOn raPat,,,eVen sHe is mY 'niEce', tp kAmi tAkla sErapat mAna pOn,,,ju$t keNal je,,,tp jaRang bErcakAp(munGkin x pEnah koT?) hehe... tHen, maKcik suRuh g kUchiNg jGk sbB nAdia g sAna,,,sbB kaLu g sndRi nnTi taTau jaLan,,,nAdia ni dAh eXpeRt jaLan d sAna,,,muLa2 tu mCm sEgan gaK la,,,tP aKu ni bIa$a la,,,pAkai rEdah je,,,haSil dr g kUchiNg,,, kaMi dAh jaDi sEmakiN rApaT,,,oKeyla thAn bEfore...heheh,,2. gRoomiNg tiMe!!!
ahha!!! ni aKu sUka,,,wAlaupoN tAk rEti gAk,,,taPi tAk sAlah kalU mEncuBa kan kan kan?? syok la mAin mEkap2 niH.... mA$a tu kAmi wAt sUme pRojek cEpat2,,, sAmpai tAk tDo 2 mAlam kOt,,,itAM maTa akU... paS jE aBis suMe kEje,,, kAmi tiDo dlu la pTg tu,,, mAlamnyE!!!!! hahaha... sUke2!!! kAmi mEmbeDal meKap2!!! hahaha... fiZa n paNdai meKap2 ni,,,jaDi diA la yG mEkapkAn kaMi,,,hehehe,,,pAstu,,,kaMi plAk "tEnyeh" muKa diA,,,noT tOo bAd la,,, kaLu koRg bAca baLik bLog aku niH pasTi tErinGat mAsa tu pNye la,,,

3. hOliDay d cAmeroN hiGhlanD!!!!
ha,,,, kAmi 1 fAmily g caMeron laSt yEar koT...tAk inGat daH,,, tp aBg je tAkde sbB dia tAk dPt cuTi,,,kAmi sEbenaRnye g kEnduri kAt lUmut,,,sEpupu akU kaHwin,,,pa$tu aLang2 siNggAh la cAmeroN,,fuLlamak,,,gEmbirA bTol kamI 3 bEradik,,, maK pOn apE kUranGnye,,, heheehhe,,, kAmi bLi mAcaM2 d sAna,,,tAk sAngka plAk sEsejUk itu...d sEbabkAn akU ni aLah sKit kEpada sEjuk, bApak bElikan sWeateR,,,kire aDe gaK la bEnda kEnanGan daRi saNa...kAmi g laDang tEh,,, laDang sTraubEry,,,pAsar mAlam kaT tAnah rAta,,,mcm2 lAgi la tEmpat kaMi g,,,yG pentIng sEronoK,,,kiTe enJoy!!!kAmi bErmaLam d viLLa dAhliA,,,Ok taW tmPat tu,,,sElesa sGt2,,,hArga Pon oKey!ni anTara gmBa2 kaMi,,,

4. air tErjun cHamaNg, bEntonG pAhang
ni pLak aKtiviti kElaB peMadaM,,, aKtivIti dIA pEh,,, kAlu iKotkaN mmG taK LaraT la...pAnjat gUnu/ng tu yG pEnat gLe tu,,, tp, bLe dAh sAmPai kaT atA$ $ana tu,,lAwa giLe pEmandanGan,,,mmg caNtik,,,aIr diA sEjuk ,,,tP laJU,,,saMpai aDe yG LeMas la,,, ha!! yG leMa$ tu jGn taK nGaku eh bLe baCa bLog aKu ni... yG bE$tnye,,,rAmai gLe saKet pErot sBb miNum aiR suNgai,,,maNa taKnye,,,aIr tu LeBih2 oRg mAnDi kaT atAs tu,,,aRiz jGn taK nGaku kEne cIRIt ye,,,kO la oRg pErtaMa yg kEne wAbak ni,,,hahaha,,,,


5. sErembAn 2 ciTy pArk
ehhe!! tEmpaT ni kAt aRea sEreMban je,,,mmG dEkAt la dGn rUmah kiTorg,,, sAje jE baWak fArah ni jAlan2,,,aRin tAk de sBb diA g tUisyEn (nK spM la d kAtaKan,,) kaT tEmpaT ni sEsUai la uTk bEriadAh,,,joGing ke,,,daTing pOn lEh,,,ehhe!!!kAt sIni kOlam iKan sEbeNarnye,,,bLeh bG iKan mAkan!!!tAbuR je aPe2(tp kEne sEnyap2 la kaLu tAmau bEli maKanaN kHa$ uTk iKan),,,mCm2 iKan adE,,,bEsa2,,,kUra2 poN adE,,,maRilah g sANa,, heehhe


sTakaT ni jE dlu,,,tGh bz la,,nnTi2 akU upDate lg... da~~

11 comments:

aniM said...

hehe!!
masih kau ingat lagi kenangan lama??
haaa...jom kite gi nuntut ilmu makeup ngan twin aku..muehehe!!

annah said...

bayo! satu jam----->50 hinggit.deal??
:P

Anonymous said...

ebook reader hanlin http://audiobooksplanet.co.uk/Martine-Queff-lec/m84425/ free download magic words ebook [url=http://audiobooksplanet.co.uk/A-Short-Course-in-Canon-EOS-30D-Photography/p174963/]shadow dance julie garwood ebook[/url] harry potter japanese ebook

Anonymous said...

multimedia portable player ebook http://audiobooksworld.co.uk/Michael-D-Ehlers/m87058/ refurbished ebook reader [url=http://audiobooksworld.co.uk/es/How-Poets-See-the-World-The-Art-of-Description-in-Contemporary-Poetry/p170047/]bpr ebook[/url] sudhir venkatesh ebook torrent
[url=http://audiobooksworld.co.uk/Franklin-Foer/m39239/][img]http://audiobooksworld.co.uk/image/6.gif[/img][/url]

Anonymous said...

which is the best registry software http://buyoem.co.uk/product-37256/Rollback-RX-8-1 slowdown software [url=http://buyoem.co.uk/fr/product-37222/Nicos-Commander-5-6]beta vest retirement software[/url] computer software desktop
[url=http://buyoem.co.uk/product-33399/Adobe-After-Effects-CS5-MAC]Adobe After Effects CS5 MAC - Download OEM, Software Sale, OEM Software[/url] service industry stock inventory management software
[url=http://buyoem.co.uk/it/product-37137/Sothink-DHTML-Menu-8-2][img]http://buyoem.co.uk/image/8.gif[/img][/url]

Anonymous said...

synth drums software vst http://buysoftwareonline.co.uk/category-9/Antivirus-and-Security?page=8 wifi software dowanloads [url=http://buysoftwareonline.co.uk/es/product-34609/Adobe-Lightroom-3-4-MAC]dvdregionfree software[/url] games software 2007 jelsoft enterprises ltd
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/information-8/Refund-Policy]Refund Policy - Software Store[/url] palm os software 5.2 clie
[url=http://buysoftwareonline.co.uk/fr/product-25115/Adobe-Incopy-CS4-Mac][img]http://buyoem.co.uk/image/3.gif[/img][/url]

Anonymous said...

[url=http://onlinemedistore.com/products/zanaflex.htm][img]http://onlinemedistore.com/10.jpg[/img][/url]
pharmacy help desk phone list http://onlinemedistore.com/products/revia.htm nolvadex from us pharmacys [url=http://onlinemedistore.com/products/clozaril.htm]walmart pharmacy shawnee ok[/url]
papermill pharmacy http://onlinemedistore.com/products/arava.htm safeway pharmacy british columbia phenazo pyridium [url=http://onlinemedistore.com/products/kamasutra-intensity-condoms.htm]kamasutra intensity condoms[/url]
sullivan pharmacy ma http://onlinemedistore.com/products/flagyl-er.htm pharmacy job iowa [url=http://onlinemedistore.com/products/purim.htm]school of pharmacy waterloo[/url]
av pharmacy http://onlinemedistore.com/products/himcolin.htm post subject pharmacy bottle making updating list named [url=http://onlinemedistore.com/products/maxalt.htm]maxalt[/url]

Anonymous said...

Hermes Belts2013 Hermes Handbags msgo hermes bagsReplica Hermes cggs

Anonymous said...

[url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/generic-motrin.htm][img]http://onlinemedistore.com/11.jpg[/img][/url]
health pharmacy drugs and medications o omeprazole http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/pain-relief.htm pharmacy randolph afb tx [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/cialis.htm]apc pharmacy[/url]
cub pharmacy lakeville minnesota http://certifiedpharmacy.co.uk/products/sinemet.htm fallons pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/doxazosin.htm]doxazosin[/url]
texas pharmacy tech certification http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/cardiovascular.htm online pharmacy tech schools in michigan [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/fosamax.htm]bp pharmacy[/url]
myriad pharmacy http://certifiedpharmacy.co.uk/categories/antiviral.htm women in pharmacy [url=http://certifiedpharmacy.co.uk/products/hangoff-helper.htm]hangoff helper[/url]

Anonymous said...

As well as Hermes Belts 2013 Hermes Handbags , all of us in this case offer you actually replica Hermes Bags Replica Hermes ilpzkl , straps, wrist watches etcetera. In short, we will match much of our potential customers. Hermes Kelly Birkin Handbags ubxkli , devices a way sweetheart really should have no less than an important meet 2013 Hermes Handbags Kelly Hermes Handbagsqdllar . And yet a fashion plus smart person ought to have a very budget, quite a few www.kellyhandbagsforsale.com Birkin HandbagsBirkin Bags , and a relax and watch. A fabulous wallet shows which you could handle your huge selection within a great way.

Anonymous said...

indian dating personals [url=http://freeinternetdating.info/love/summary-on-joseph-brodsky-love-song]summary on joseph brodsky love song[/url] conservative dating web sites
free nc dating sites http://freeinternetdating.info/bride/russian-bride-amateur-fuck gay dating network
arab australian for dating [url=http://freeinternetdating.info/romantic/romantic-call]dating at magazine[/url] horny whores dating sites