CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, August 10, 2008

syok gile g JB,,,

actually, my sinchan dtg batu pahat,,, happy la sesangat,,,, :)
kami g jalan kat city square walaupon kami tatau jalan ke sana... kami redah je,,, at last jumpe gak,,, ni la gamba2 kami di sana,,,



candid kah??




mintak bulu kening skit,,,,




tertekan kamera,,, kami sdg "gadoh"




suke lantai dia,,, cantik sangat,,, paksa sinchan amik gmba nih jugak,, kesian dia kene ikot karenah saye,,, mintak maaf la ye sinchan,,,,




kami kat jambatan yang menghubungkan city square dgn bngunan ape tah name dia,,,




sinchan,,,





kami g BP mall dulu sbb dia tak penah dtg situ lagi,,,




gi makan kat oldtown b4 g CS,,,




drive sejam lebih,,, br la sampai sana,,,, bestnyeeee!!!!







mcm yakuza kan?? *curik jeket sinchan*






dalam CS... jalan2 cuti mata,,,



sekian,,, tp syok gile g jalan2,,, uhhu,,,

2 comments:

anim said...

syiok2!!
hehe!! x pegi danga bay ker?

nuRRis said...

ingt balik tu nk singgah,,, tp tak jumpe jalan,,, tah mane2 jalan tah aku ikot,,,, uhhu,,,