CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, July 29, 2008

haPPy...

Hari sabtu hari tu best sgt2,,, sbb:



1- dapat beli jam baru
jam ni jam biase2 je,,, tak la mahal sgt pon,,,tapi yg bestnye sbb jam ‘kami’ sepasang,,, jam ni pilihan aku dan dia… ngeh3,,, tak sangka plak taste kami ni berbeza,,, tapi kami pilih ‘average’ la,,, bia dua-dua setuju,,,,

anim,,, ni la jam nye yg kamu mau tgk tu,,,



jam kami sepasang,,, ngeh3,,,

2- farah dah ok skit,,,
farah ni adik aku yg kecik skali,,, aritu aku ada belikan dia pencuci muka ellianto aloevera,,, balik jumaat hari tu mcm dah berkurangan skit la jerawat kat muka dia tu,,, angah harap2 nnti muka adik kembali normal ye,,,,???


3- cooling pad for arin
actally arin br je beli laptop… jadi,kakak nye yg baek hati ni dah belikan dia cooling pad for laptop tu la,,, sbb dia tatau sgt psl computer ni,,, kakaknye ini lah yg tolong,,, (ganti balik duit aku!!! Ganti lebih2 skit,,, heheh,,memain je,,,)


4- mekap2
sebenanye tak de lah bermekap2 mane pon,,, skadar compact powder, cream, pensil kat mata tu, blusher, and lip gloss,,, ekekeke,,, aku telah memborong kesemuenye,,, kebetulan hamper kesemuanye habis serentak (mcm rancang plak)


5- pegi kenduri kat PD
sebelom beli smua barang2 kat atas, aku g kenduri kawen kakak member kat PD (port Dickson),,, yg bestnye,,, pakaian kami sepasang warnenye,,, mcm dah janji pulak,,, sampai je kat umah kenduri,,, tuan rumah pon sama warna tema dgn kami (kale cream),,, wa,,, ‘kami’ ni mcm dah jadi the part of tuan rumah plak,,, tapi malangnye tak de gamba ‘kami’ plak,,,,


1 comments:

anim said...

aku dh comment ari tu..tp prob laa..
lawa jam!! sepasang lagii...huhu!!

:)