CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, May 20, 2009

seronok dan tak seronok

walahh!!!! hello readers...

masa LI nih,ada yg sronok, ada yg tak seronok..

yang seronoknye, kami leh slalu berjumpa.. ngehehehe... :)
lps keja nih kami bercadang nk g dinner sama2... kedai mkn nye kami tak decide lg.. mungkin area2 sini je.. aku tak kesah mkn ape pon.kedai mkn mana2 pon boleh.. asalkan perot aku nih terisi... taklah meragam masuk angin malam kang.. dah puas aku ikat perot d siang harinye utk cut budget tau.. maklum aje la, masa LI nih mestilah ketandusan duit.. hikhikhikhik!!!!

yang tak seronoknye, kepala otak aku nih penuh dgn keja itu ini, ini tak siap lg, itu pon sama, kat site sana kontraktor bermasalah.. aduih!! walaupon aku nih br LI, tp dia suruh wat keja mcm org dah keja n ada pengalaman.. bg keja byk dalam 1 masa.. tp aku relax je.. bknnye malas, tp aku nk wat keja dgn relax.. tamau kelam kabut.. nnti 1 apah pon tak betol..

tadi ada miting.. aku nih mendengar je la masalah yg bos ckp.. tetibe dia sebut nama aku.. "miss nurris, what is ur opinion for our prob?"
aku pon spontan kata "hahhh?"
ahaha.. sungguh tak sangka nama aku akn disebut.. aku pon ape lg, cuak mcm kupu2 la.. aku rasa telinga aku dah panas dah.. bila aku kata "sy rasa........." tetiba ayat2 aku kena cut!! dia terus mencelah "plz speak in english" aiyohh!!!!! porque?? ahahahak
aku pon ckp la dgn lintang pukangnye.. tah ape2 tah idea aku.. lantak korangla.. sape suruh tnye pendapat aku.. huhuhu.. mesti pening kpala bos aku.. aahaahhah.. mintak maap la incik, sy pon tatau sebenanye..

7 comments:

gee hasan said...

marah die boss..hahha
thx ajar aku..

nuRRis said...

ewah3.. touching2 plak..
lps nih update blog slalu...

janajeny said...

training kat mana?
kami means?
:P
aiyok!!
datingggggg

raksasabiru said...

hahaha.. nasib baik dia tak suruh cakap tamil

nIk nUr LiyAni said...

waaahh..beshnye dah leh bg pendpt sendri..klu sy mesti dh goreng mengoreng..kan..hangus ke x xtau la..tp dh besa goreng2 ni..hehe

nIk nUr LiyAni said...

waaahh..beshnye dah leh bg pendpt sendri..klu sy mesti dh goreng mengoreng..kan..hangus ke x xtau la..tp dh besa goreng2 ni..hehe

nuRRis said...

jana: jgn bgtau mama tau,,, eheheh

rasaksa: tu la psl.. nsb dia tak tnye lebih2,,,

nik:mmg goreng pon... bkn hangus lg dah.. hangit teros..