CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, May 7, 2009

sudah present... aku dah mula rindukan kwn2...


poster aku yang tak cantik...
pengumuman: aku tak kreatif ye... ahahahah (^_^)v

dengan laily..

menunggu utk di 'serang'

yey!! dah present.. fuh!! lega.. berpeloh2 aku menjawab soalan panel... aihhh.... takpela, yang penting, smuanya sudah tamat disini... no more presentation *utk masa skrg*
bermulalah satu kehidupan baru bagi aku... sekarang nih, otak aku pikir hanyelah "macamna la LI nnti? hari first nak pakai baju ape ye?? company consultant nak pakai baju kurung ke seluar? itu lah... inilah..." macam2 persoalan di hati...itulah soalan yang tak dapat nak jawab... hope semuanye akan okey nnti...

mcmanalah kehidpan aku selepas ni bila tak lagi pergi kelas dgn kawan2, rayau2, mkn2, jumpe lect secara grouping, site visit... sambil2 snap gambar2...aih... aku akan pasti rindukan smua tu... rindukan keadaan yang aku alami sebelom nih... sabtu nih ak dah nak balik umah dah... dan mungkin takkan jejak kaki kat parit king nih lagi kecuali masa convo nnti...

soalan yg bermain kat kpala nih adalah "aku akan jumpe ke kwn2 aku lg?'' kalu jumpe pon, mungkin dah tak semeriah dulu kan?? haih... sedeh plak bila pk pasal nih smua...tak pe lah, perjalanan hidp mesti diteruskan.. ape pon yang terjadi, ning ada!! perhubungan antara kwn2 takkan terputus... handphone pon ada.. leh calling2... YM pon ada.. leh berYM jika terasa rindu kat kwn2.. friendster pon ade juge.....tak perlu sedeh2... kan? kan? kan?


2 comments:

nIk nUr LiyAni said...

yea...betul3..xmo sedih2..handphone ada..ym ada..frenster pn ada..sumenye ada..heeee...

nuRRis said...

ye.. btol3...
nik, rajin2 update ya...