CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Wednesday, December 16, 2009

stop talking nonsense

ok, nih luahan hati aku sendiri kepada seorang kawan yg suka buruk sangka kat aku..

mcm2 yg aku dgr n aku simpan dalam hati aku nih.. tiap kali bukak facebook, aku sgt berharp yg aku takkan terima ape2 komen or msg dari dia.. sbb, smua yg dtg dr dia, akan membuatkan aku rasa sgt2 sedih n hiba...

for your attention, aku berkawan dgn kak ieja, qaira n ecah BUKAN sebab aku nak GUNAKAN mereka utk rapat dgn scha alyahya...

at first, aku contact dgn kak ieja sbb aku nak tau bila program tu dirakam sbb aku nak g sana.. aku nak g sana sbb its a gift from my sinchan luv 4 my besday.. jadi, salah ke kalu aku nk dptkan info psl program tu??

secara tak langsung, aku dah kawan dgn mereka bertiga.. so, what is da prob?? salah ke kalu aku kwn dgn diorg? aku nk nyatakan kat sini, yg aku kawan dgn diorg, bkn sbb ada KEPENTINGAN utk dekat dgn scha alyahya!!

come on la.. aku tau la ko obsess gilak dgn scha.. aku pon suka gak..adik2 aku pon suka.. tp tolong la, jgn tuduh aku yg bukan2.. aku ulang skali lagi, ok.. aku kawan dgn depa, bukan sbb ada kepentingan..

apa prasaan ko, kalu ko ikhlas berkwn dgn seseorg tu, then member ko sendiri kata yg ko nih sebenanye ada udang di sebalik batu, mee or wat ever... ko rasa sedeh tak? marah tak?

*haih.. susah btol.. org mcm nih pon ada ke?*

7 comments:

Ieja said...

ive told you, jgn kawan dengan negative-thinking ppl. they will absorb u, hehehe. relaks k. i appreciates n cherishes our frenship. biarkan saja mereka yg dengki itu =)

nuRRis said...

thanks kak ieja..
rasa nak on facebook, carik nama dia dalam list, n tekan delete!!

haih.. apalah masalah dia nih sebenanye.. mental ke hape?

qaira said...

lantak p la org tu nk habaq apa...y penting ekau x kaco org!

tp kalau org tu kaco ekau...habaq kat cheq....biaq cheq debik dia ;-)

LoNeRaNgerSpEaK said...

beb, i ve been in d c2ation bila orang kawan kite bcoz of sumthing.n mmg tak best wo. ala..buat bodo je. kawan u tuh jeles kot.

we hav our fun time 2gether,beb. love it.;D

nuRRis said...

thanks korang...

qaira: tu la.. den tak kacau org, org plak kacau den.. naik hangin den kang mau tornado yg dtg.. sia2 je kena maki hamun dgn den nnti.. umah dia dekat je dgn umah kat kampung tu..

lonerangerspeak: thanks cah.. mmg sdg berusaha buat bodoh lah nih.. harp2 wat2 bodoh nih dapat bertahan..

org tu: wei.. ko ckp la ape pon, ADA AKU KESAH PSL DUNIA KAU?? ckp la sampai berbuih mulot ko.. weeekkk!!!!

1:25am said...

its ok
u handle it well so far

=)

nuRRis said...

lebih kuang gitu la babe,,