CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, October 20, 2009

mereka EXAM!!

huh!! sekarang nih boleh g kerja dengan senang hati.. sebabnye, aku tak payah lagi nak mengaja budak2 yang tak paham bahasa...

tapi, lagipon, minggu nih minggu terakhir aku ngaja kat skolah tu... ada lagi beberapa hari saja lagi...

perasaan aku?? mestilah gembira!! yabedabedu!!!


aku merupakan guru kelas budak2 nih... budak2 nih blagak gile... tak hormat langsung aku sebagai guru kelas mereka...

bila time exam, barulah nak angkat tgn tnye soalan kat aku...

tu lah korang, masa aku ngaja, korang tak denga.. dah exam br kepoh.. gasak korang la...
bila mereka tnye, aku hanya menjawab "sorry, i cant help u.. do it yourself"
dan, aku hanye tersenyum seperti gambar di bawah...

nak tau mcmana reaksi mereka?? mereka merayu.. "plz teacher.. only for this time..." (mmg la only for this time.. sbb aku tak ngaja diorg lg dah lps nih...)
aku pon tersenyum dan terus pergi...

AHAHAHAH!!!! bisik hati aku...
gasak la korang...


2 comments:

anim razak said...

aku mcm kenal la rupe ko time nii..
:)

tu selendang aku ...hahahaha!!!

nuRRis said...

mmg la ko pnye... AHAHAHHA!!!!

kantoi...