CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, October 17, 2009

kretaku menangis hiba

macam-macam masalah yang timbul bila dah bergelar CIKGU nih.. maklum aje la... dapat murid2 yang tak berapa nk sopan skit... org kata, skolah tu, skolah budak jahat...

ada 1 kejadian yang dah menaikkan darah aku...

nak tau ape dia??

ha, kereta aku kena asid!!! damn!!
dalam hati nih mmg la marah tak terkata..sampainye la hati bdak2 nih... padahalnye, aku tak penah pon hukum atau marah diorg...

aku pon cerita la kejadian nih kat salah seorang cikgu kat sana... dalam hati kata, mungkin diorg nih tak puas ati kat aku... tp, cikgu tu ckp "tak ada nye... diorg nih monyet!! pantang tgk kreta elok sikit.. dia nmpk keta ko lawa lg, dia pon dengki la... tapi, dia bknnye tau keta tu ko pnye..."

lagilah aku menyirap woi...

diorg letak asid tu kat lampu.. tapi asid tu meleleh ke dalam2 lampu n menyebabkan ada bnda yg cair... benda yang cair tu la meleleh kat body kreta.. skrg nih kreta aku ada corak... huhu

bila aku tnye cikgu kimia, dia kata mmg ada asid yang saturated dah terbukak tanpa pengetahuan dia... jadi, mmg sah la kreta aku kena asid...

lihat aje lah kreta aku menangis sedih..

6 comments:

anim razak said...

acid yg masa kite blajar kimia time form 5 tu ke?
berani nye budak2 tuu...

audadi damia' said...

bengangnye...... kalau akak konfem bengang jugak... adui..melampau2 betui..

Katijah said...

sedih nye izwin.....
sekolah mana ni?
monyet betol budak2 nya!!
marah betul AKU!!

tak tau ke sapa yg buat...
eeiii...kalau lah keta AKU!!
aku jumpa bomoh, carik sapa yang buat..
pastu..AKU suap asid dlm mulut dia dgn lampu2 tu jugak...

izwin...buat police report tak?
sedihnya :(

momoe said...

hampeh punye bebdk skrg...

nuRRis said...

anim: ha, asid masa kite skolah dulu... tp nih yg pekat yg tak campur ape2 lg... anggaran dalam 4 mol...

audadi: mmg la kite bengang kak.. maunye tak bengang?? mmg hampeh budak2 tu... minggu lps, ada cikgu nih takleh balik sbb tayar smua pancit... tak guna pnye budak!!

katijah: tak buat pon repoet polis... sbb, bknnye ada bukti.. lagippon, student ramai...kalu ada cctv, bleh la.. mak kata, kalu wat report, takleh nk wat ape...
budak skolah men bukit mewah, seremban.. depa smuanya cina n india.. mlayu sikit sgt...

momoe: mmg pon.. hampeh gile... tak sekolah!! g skolah tamau blaja...

1:25am said...

peh gela la
naseb baek ngeta
kalo die tepegaruh cerita hindustan rebut2 pasangan
simpah asid pd pihak lawan
uiii aiii siapaleh~
huhu