CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Sunday, September 21, 2008

jalan2 dgn bdk skolah lama

rase dah lama sgt x update blog nih...

my ex-school mate(hafiz) dpt keje kat batu pahat...
tetibe je dia call kol 5 ptg... dia kata tatau mane nak pegi,,, jadi aku temankan la dia g buka pose walaupon aku dah beli makanan... tak pe la,, makanan tu leh bawak ke sahur...uhhuhuhu :)

semalam hafiz call, ajak buka pose sama.. dia sruh ajak meda sama (my ex-school mate too)
hafiz plak bawak member dia sorg (jakpa),,, kami berempat pon g la buka kat old town, BP mall...
hurm... mee kari dia sedap.. mkn sampai tersedak.... betapa laparnye...uhuhuhu...

lepas je g mkn n segala ursan, kami g plak BP walk... wa, mlm2 agak best la,,,hidup jgk la bandar tu....

lps je kami g BP walk, kami terus g pasar mlm Parit Raja... asmeda nk g tgk bj raya...
ha,,, kat sana la aku g menghabiskan duit...
aku beli nih...


kad raya to my frens



ehehehe



eksesori tgn,,,



butang bj mlayu utk 'teman'


ada lg benda yg nk beli mase tu,,, tp nasib baik boleh mengawal lg... ahahahha



4 comments:

annah said...

ohhh, ladies and shopping mmg xboleh dipisahkann!mane2 pun bole aje.ehes!

oihhh, buat aku rindu old-town ler plak.nasib baek die ade instant white coffee.bestttt bangettt;p

nuRRis said...

ekekekek...btol3...
mmg bersoping walaupon d pasa mlm...ada je yg berkenan d hati...kui3,,,

instant white coffee tu tak sama la rase dia dgn old town,,, yg instant tu manis la,,,kalu bubuh air byk, tak best plk,,, haih.... dunia oh dunia...uhuhuhu

anim said...

weyh..kad raye tu wajib utk aku satu..yg ade tulis $500..

*ohh,aku sungguh bermata duitan*

hehe!!

nuRRis said...

ehhe!! :p bermata duitan itu penting!! ahahaha
bermata hartawan pon penting gak.. wahahahahah!!!

*aku pulak berkaca mata.. :p*