CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Saturday, September 13, 2008

happy day

actually tujuan utama nk g BP walk tu sebab nk wat projek... tp nora nak ikot... ok lah tu, ada teman... kami gerak dari kolej kol 12.30 t/hari... sampai la malam kol 830mlm... lame kan?? mcm la besa sgt BP tu.. uuhuhuhuhu


before keluar, snap dpn kondo dulu...
tenyum....!!


sampai je BP walk,, terus amik gamba utk projek...
sebab kami nk g jalan plak lepas tu...


asik snap gmba kereta je...
gamba kami plak la,,,
nora!! tenyum!!!!

sbnanye lps tu kami g gunting rambut... ok la,,, but, i hate my new hair!!! mungkin sbb baru lg kot... takpe2... harus bersaba...



sampai je BP mall, abg nih promote polish kreta plak...
kebetulan kretaku calar kat dpn tu....
tah sape gesel tah,,,,
berbirat hati aku!!!
aku suruh la abg tu g polish yg calar tu... hilang!!!
ekekeke...

aku pon mmg nk beli polish kreta nih,,,
sebab dah terlalu byk calar kreta tu...
kucing la,,, kene pasir la(bila anta bsuh kat kedai),,,,


jalan punye jalan,,, kami membeli sume2 nih!!!
eh, tak la sume... beli black head remover je...
yang lain tu free gift....
then singgah plak kat thefaceshop...
saje je jalan2 tgk black head remover... wa,,, sgt menarik la...
nk try r nnti,,,, huhuhuh



nora candid gmba nih,,,
pusing2 tgk tudung utk nora, masa nk buka pon dah hampir,,,
kami g buka kat rengit coffee!!!
makanan dia not bad... okey la tu!!!!


fuh,,, tak saba2 nk buka pose....



4 comments:

mimie kusya said...

huyooo
codap2

nuRRis said...

butul3... btol2 ho liau...

anim said...

bnyaknyeeee ko dpt free gift..mesti bodek2 akak tu eyh..haha!!

dapat kad kumpul point x?
aku punye dh boleh tukar brg, tp tunggu bia satu baris lg laa..leyh dpt yg best2..hehehe!!

nuRRis said...

tak la... mane ada bodek... ayat2 chenta skit jerk... ahahahah

takla... actually kami g berdua,,, barang2 tu utk 2 org la...