CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, February 23, 2010

yee sang party with flyfm

hello guys..!! how u guys doing? hopefully smuanye okke2 blaka nah..

okey, entry kali ni sy nak cerita pasal yee sang party dgn flyfm..
yee sang tu mcm acara lambung2 pelbagai jenis sayuran dalam satu pinggan dgn menggunakan chop stick secara beramai ramai (nih adalah maksud yee sang mengikut pendapat saya la. tatau la betol ke tak. pakai redah je.. hihi)

yee sang
ni la rupa bentuknye setelah dilambung2


lokasi acara flyfm nih kat area KL tower, tingkat 34.
tu psal la leh nampak KLCC


lepas acara lambung2 sayuran tu, kami terus menerkam port seperti gmbar di bawah tu..
port tu tak banyak.. ada 6 ketol je..
jadi, kami cepat2 la menerkam kat port tu.. org first yg menerkam tu saye la.. hehehe ;)

ha.. nih la port lepak kami..
lepak mcm kat umah wei..


sedang syok2 makan limau, ahli flyfm naik ke pentas utk buat acara pertandingan menari tarian naga. tiba2 jantung dupdap2 mcm nak pecah bila hunnymadu turun dari stage utk cari seorang penonton bertuah utk naik ke atas pentas. serentk saya pandang coca, coca pndang saya balik dgn mata yg bulat dan cuak2. sy pon terdetik, dan hati berkata "nak tarik aku la tu".

saya pon terus berlakon, pura2 tidak endahkan detik hati. sy teros mempelawa leli utk makan limau dgn harapan "jgn la aku kena.. aku tgh buat2 sebok nih.." tiba2 tgn terasa panas. mcm ada mamalia yg pegang tgn saya. bila toleh, its hunnymadu!!
dengan limau + biji limau yg penoh dlm mulot, sy cepat2 habiskan. tiba2 hunnymadu kata "bring also your orange" ahahahah!! nampak sgt saya nih ketandusan vitamin c. bawak betol2 kang.. hehehe.

tiba2 teringat masa baru sampai sana, hunnymadu pandang2 saye senyum2. ingat tak de ape2 la. rupe2nye, dia dah target saye dah.. mungkin sbb saya pkai bj MERAH MENYALA2 kot.. nih la gmba saya semasa di atas pentas tu..


maloo wei lps turun stage tu


akibat dari tarian naga ala2 rock n sewel tu, saya dpt goody bag flyfm..
suke3!! sbb ada t-shirt flyfm, sticker 200pcs (naseb baik dh bg leli & rye sikit. coca, lupe nk bg ko jgk... sorry, lupa sgt2..) dpt pen, file, dll...


coca, rye & me..


leli, saya n hunnymadu(flyfm)


aksi kegayatan berada di tingkat 34.
tgk bawah, kecik je kereta2..
;)


lepas berpeleseran kat tingkat 34 tu, kami amik kputusan utk merayap kat pavillion.
pada mulanye, kami nak tgk wayang.. tapi takde cerita yg menarik dan terlalu ramai manusia di situ.. sesakk. and, kami terserempak dgn ahmad kasan (penari mcm2 aznil) juga..
then, kami pon amik keputusan utk amik gamba di sekitar pavillion yg penuh dgn bunga bungaan tu..

di bawah ketiak model


at main entrance pavillion.
full of tanglungs.
woweee!!!


ini pon jadi..

okey, itu sahaja aktiviti di hujung minggu saya sempena cuti CNY..
selamat membaca..

5 comments:

1:25am said...

haha
memahami perasaan cuak then pure2 busy supaya org xkacau
tp gagal nampaknye

time limau tu pon kelaka
lame tu nk tgg ko kosongkn mulut ko dr limau dan biji2 limau
kui3

nuRRis said...

-1:25-
tahu pon ko
aku puasla berpura2 busy, konon2 tgh mkn limau, bg ko limau, dll
nmpaknye strategi aku gagal n tak bleh buat lg.. aku bukanlah pelakon seperti yg diharapkan.. bla bla bla..

maunye tidak?
berpura2 busy la katakn..
jadi, aku sumbatla limau byk2 dalam mulut aku..
tambah2 nervous, lg la rasa nk telan je biji limau tu..

LoNeRaNgerSpEaK said...

oooo yee sang dinner ka?
last year saya join flyfm yee sang dinner..

tahun ni , saya tak alert pulakkk...uhuhuks;(

Anonymous said...

psychic energy codex ebook http://audiobookscollection.co.uk/Analysis-of-Variance-and-Functional-Measurement-A-Practical-Guide-includes/p228099/ run your car with water ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/From-Edison-to-iPod-intellectual-property-trademarks/p116952/]intitle index of modified secret ebook[/url] acne cure ebook

Anonymous said...

[url=http://onlinemedistore.com/products/noroxin.htm][img]http://onlinemedistore.com/3.jpg[/img][/url]
jobs walgreens specialty pharmacy http://onlinemedistore.com/products/kytril.htm pharmacy technician certificate [url=http://onlinemedistore.com/products/cipro.htm]unc school of pharmacy[/url]
portsmouth duty pharmacy http://onlinemedistore.com/products/nimotop.htm professional pharmacy [url=http://onlinemedistore.com/products/tadacip.htm]tadacip[/url]
omeron hem 629 blood pressure wrist band cvs pharmacy http://onlinemedistore.com/products/lotensin.htm thailand pharmacy online diflucan [url=http://onlinemedistore.com/products/cardizem.htm]pharmacy tech associate[/url]
express scripts pharmacy http://onlinemedistore.com/products/pletal.htm pharmacy bronx [url=http://onlinemedistore.com/products/bactrim.htm]bactrim[/url]