CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Thursday, August 20, 2009

kehilangan, so sad!!!!

kejadian nih dah lebih kurang 2 minggu jadi kat aku.. maybe more than 2 weeks kot... mmg la nk cerita kat blog nih, tapi aku perlukan masa utk menenangkan jiwa aku dulu.... bila dah dapat terima kenyataan, br la aku tulis...

agendanye ialah kehilangan telefon, duit 300, ic, lesen, kad2 bank, dgn kad smile (isik myk tu la...)



telefon yg sudah ilang... sedeh tau...
walaupon murah je, tp aku beli masa takde duit... jadi aku rasa tepon tu mahal la... baru pakai 6 bulan, dah kena curik plak... sedeh!!!! wa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'(


bayangkan aje la keadaan aku masa tu... aku nk g bayar sewa jubah hari isnin dgn mimi... segalanye ilang hari sabtu tu... mana aku nk cekau duit banyak2 dalam masa 2 hari tu?? aduh hai... naik gila aku dibuatnye... nk kuakan duit kat bank, kad atm ilang... nak guna buku bank plak ic pon ilang... jadi aku mati kutu la..

but, thanks to my sinchan sbb dia bg aku pinjam duit dia dulu utk byr smua tu... then, aku ganti semula masa hari konvokesyen...



with my chan...


yang best nye, bapak bg aku tepon baru... yey!!! tapi, sebelom dia bg, dia kata "jgn sampai ilang lg plak" huhuhhuu

harap kali nih takkan ilang!!!


3 comments:

anim razak said...

hey..long silent aaa...
mcm tepon aku je..haha!

raksasabiru said...

kesian... dan tahniah! huhu

nuRRis said...

anim: long silent coz no tenet in my home.. so, its very difficult to me... bapak aku tiba2 je bawak balik tepon tu.. aku kebas je la...

ijat aka rasaksa: ijat, terima kasih.. keep on smiling k...