CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

Tuesday, May 13, 2008

waRninG to pEngumpiL kEreta yg beRotak LEmbu


Nak tAu taK keNapa aKu mAghaH sgT?? Sbb nyE, keReTa aKu keNe uMpiL tiNgkaPnye!!! Woi peNgumpiL a.k.a peNcurI keReta!! Ko tAk de kEja laiN ke sLain meNgumpiL keTa aKu ha?? TingKap Aku skRg ni dah su$ah nk bkk ko tAu taK?? Pa$tu buNyik2 mcm ada soMethiNg loOse. What u’ve doNe ha, DAMN IT???!!!!! Why u choOse my Car ha?? bYk lg kEta Lain la maNgkok!!! SeTAn btoL!!! Mmg La ko Ni maNgkoK otAk lemBu tau taK??!!! LeMbu pon tak bOdo sEmanGkok mcM kau!!! KaLu aku dpT kau, mMg tAk hiDop la kAu jaWabnye!! aku piCit2 kePaLa otAk kAu,,, kePala oTak ko tu tAk ceNtre kn?? Ha,, bia aKu moDifiEd kePaLa otAk ko tuh bg Okey siKit!!!! bego!!

1 comments:

..fadilah..hanim..abd..razak.. said...

weyh..lame x jenguk blog ko..hehe!!
kat mane kene? kat umah kazen ko ke? uishh,,takot nyee..
nice bag! Summit kah?
hihi!!